Giallo Terrasoverkapping

Strak, robuust en karakteristiek

 

Met de Giallo terrasoverkapping geniet u maximaal van het buitenleven. Van uw eerste koffiemoment in de ochtend. Tot en met het ondergaan van de zon. Ongeacht de weersomstandigheden. Met een vrij en open uitzicht.

De Deponti Giallo terrasoverkapping is te herkennen aan zijn strakke robuuste uiterlijk en extra staal verstevigde gootprofiel. Deze extra versteviging maakt het mogelijk om de Giallo op slechts twee staanders uit te voeren met een overspanning van maar liefst 6 meter. Deze maximale overspanning op twee staanders is wat de Giallo uniek maakt. Hierdoor heeft u een vrij en onbelemmerd zicht. 

De Deponti Giallo is verkrijgbaar in vier kleuruitvoeringen: verkeerswit structuur (RAL9016), crème wit (RAL9001), antraciet structuur (RAL7024) en zwart structuur (RAL9005). De dakbedekking is uitgevoerd in polycarbonaat, waarbij u kunt kiezen voor opaal of heldere platen. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk te kiezen voor ultra helder of solar control polycarbonaat platen. Optioneel kan deze overkapping worden uitgebreid met diverse accessoires. U kunt denken aan een zijspie, zijwand, glazen schuifwand  of LED verlichting. Kijk bij onze accessoires voor meer informatie. 
 

Het beste aan huis omdat: 

Strak design

Verstevigd gootprofiel met staalstrip

Zes meter overspanning op twee staanders

 

Bron: Depontie

Informatie & Advies: Noord-West Interieurs

IMG_9934 IMG_9934
IMG_9933 IMG_9933
IMG_9932 IMG_9932
IMG_9931 IMG_9931