Wood-Wees anders. Blijf in uw comfortzone.

Wicanders Wood biedt de klassieke schoonheid van hout in combinatie met een meerlagige kurkstructuur die zorgt voor een hoger gevoel van comfort en prestatie. Ontworpen om de behoeften van ons dagelijks leven te weerstaan ​​met het comfort van kurk. Ontdek verschillende realistische houtmotieven met verschillende technische oplossingen, geschikt voor elke ruimte - zowel residentieel als commercieel.

Wood CO

Zwevende vloer met klassieke hout motieven en een meerlagige kurkstructuur, met twee kurklagen voor extra prestaties op het gebied van thermische en akoestische isolatie. Deze praktische oplossing is ideaal voor wie houdt van de schoonheid van hout in combinatie met een onderhoudsvriendelijk en krasvast oppervlak.

Wood Essence

Lengte is een belangrijk ontwerpelement voor diegenen die de voorkeur geven aan een meer verfijnde en eigentijdse omgeving. Wood Essence biedt de schoonheid van lange planken met houtmotieven met een meerlagige kurkstructuur die een hogere standaard biedt op het vlak van stabiliteit, prestaties en loopcomfort. De 3,2 mm toplaag van kurk zorgt voor een uitzonderlijke thermische en akoestische isolatie en een natuurlijke uitstraling.

Wood Resist ECO

PVC-vrij oppervlak verkrijgbaar in een uitgebreide collectie houtmotieven. Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van ons dagelijks leven en voor commerciële ruimtes vanwege de slijtvastheid en de positieve binnenluchtkwaliteit eigenschappen. De extra dikke toplaag van kurk geeft het product een uitstekend comfort en vermindert het loopgeluid. De perfecte combinatie tussen de schoonheid van hout en performantie, stabiliteit, comfort en onderhoudsgemak.

 

Bron: Wicanders

Inspiratie & Advies:

Noord-West Interieurs

woodessence woodessence
wood go wood go
wood wood