Houd je woning koel met uitvalschermen

Partners at Home biedt een uitgebreide en unieke collectie uitvalschermen van zes verschillende typen: de Rimini heeft een traditionele uitstraling, de Napoli is geschikt voor grote breedtes, de Mallorca is compact, de Florence heeft een zeer lange levensduur, de Palma is zeer stevig en de Markisolette is luxe en zeer geschikt voor hoge ramen…

Uitvalschermen houden de warmte en hinderlijke schitteringen van zonlicht optimaal tegen. Het zonwerende doek van het uitvalscherm wordt tegen uw raam geplaatst, daarom is het niet mogelijk om onder een uitvalscherm door te lopen. U geniet van schaduw maar verliest geen zicht naar buiten. Een uitvalscherm is de ideale oplossing voor hoger gelegen ramen en een voordelig alternatief voor zonneschermen.

Uitvalschermen speciaal op maat gemaakt

Er zijn verschillende mogelijkheden in breedte en uitval, Partners at Home kan u hierover adviseren. De uitvalschermen uit de collectie van Verano® worden speciaal op maat gemaakt, zo past uw uitvalscherm precies in uw persoonlijke situatie. Maak uw keuze uit de maar liefst 180 verschillende kleuren en dessins!

Alle voordelen op een rij van een uitvalscherm

Uitvalschermen houden de warmte en hinderlijke schitteringen van zonlicht optimaal tegen. Het zonwerende doek van het uitvalscherm wordt tegen uw raam geplaatst, daarom is het niet mogelijk om onder een uitvalscherm door te lopen. U geniet van schaduw maar verliest geen zicht naar buiten. Een uitvalscherm is de ideale oplossing voor hoger gelegen ramen en een voordelig alternatief voor zonneschermen.

 

Inspiratie & Advies

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

 

 

 

 

 

03  Uitvalschermen sfeer 03 Uitvalschermen sfeer
04  Uitvalschermen sfeer 04 Uitvalschermen sfeer
04-uitval-sfeer 04-uitval-sfeer