Pvc vloer: ontdek alle voordelen.

Pvc vloeren zijn mooie, praktische en duurzame vloeroplossingen die uitblinken op vlak van design, comfort en prestaties. Met een Pvc vloer haal je een vinyl vloer in huis waar je nog jaren plezier aan hebt.

Een aangenaam zacht en warm gevoel én stil

Zonder het te beseffen neemt je gevoel van welbehagen toe als je over een Moduleo vloer loopt. De veerkrachtige laag anticipeert op je lichaamsgewicht en zorgt voor dat zachte gevoel onder je voeten.

Een pvc vloer voelt ook aangenaam warm aan. Omdat een Pvc-vloer over uitstekende isolerende eigenschappen beschikt, blijft de temperatuur in elk seizoen comfortabel. Alle planken en tegels zijn bovendien geschikt voor vloerverwarming. 

Een van de grote voordelen van Moduleo pvc vloeren is het akoestisch comfort. Vinyl is veerkrachtig en reduceert het loop- en doorgangsgeluid tot een absoluut minimum. Dat laatste vinden je onderburen net zo prettig als jijzelf. Als je vervelende geluiden wil bannen in huis, dan biedt Moduleo je de ultieme vloeroplossing.

Beschermende, onderhoudsvriendelijke en waterdichte toplaag

Je Pvc-vloer kan tegen een stootje, een hele geruststelling dus. De toplaag met gepatenteerde Protectonite PU-coating voorkomt slijtage, beperkt krassen en vlekken, en beschermt het dessin. De beschermende toplaag weert ook vuil en huisstofmijt. Vlekken verwijder je in een mum van tijd, poetsen met zuiver water is voldoende. Je hebt geen hardnekkige poetsmiddelen nodig.

Vinyl stoot water af, waardoor een Pvc-vloer de ideale vloeroplossing is voor keukens en badkamers, maar evengoed voor elke andere ruimte in huis. De pvc vloer is water- en slipbestendig en erg makkelijk in onderhoud.

 

Bron: Moduleo® 

 

Inspiratie & Advies

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

33333 33333
LR_Jetstone 46982_room_19977-4Kolom LR_Jetstone 46982_room_19977-4Kolom
SE_Classic Oak 24864_room_20277-1000x1250 SE_Classic Oak 24864_room_20277-1000x1250
square lr square lr
square lr2 square lr2
square lrqwew3er square lrqwew3er