Stijlvolle raamdecoratie voor uw woning!

Alle mogelijkheden op een rijtje

Praktische raamdecoratie die sfeer brengt en de zon buiten houdt. Leverbaar als horizontale en verticale jaloezieën, vouw- en paneelgordijnen, plissé duette, shutters, rolgordijnen en in tal van andere uitvoeringen. Dit alles wordt onder andere gepresenteerd in een SUNWAY Exposure Store.

Shutters

Niet alleen zijn shutters toepasbaar in vrijwel iedere situatie zoals in de keuken, woonkamer of zelfs de badkamer, maar ze zijn ook bijzonder decoratief, zonwerend, duurzaam en kunnen in de meest uiteenlopende vormen geleverd worden.

Eclips

De Eclips rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen. Met deze raamdecoratie kan prachtig gespeeld worden met de lichtinval. Het Eclips rolgordijn wordt standaard geleverd met metalen designsteunen met grijze, witte of zwarte accenten en een design onderlat. De comfortabele bediening van deze raamdecoratie gaat via een metalen ketting.

Houten jaloezieën

Hout creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Wij inspireren u graag met  houten jaloezieën. De  houten jaloezieën van Noord-West Interieurs zijn in diverse uitvoeringen leverbaar.

Plisse Duette Shades

Duette  Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen helpen de warmte ‘s zomers buiten en ‘s winters binnen te houden. De bijzonder veelzijdige Duette® Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. U kunt kiezen uit drie transparanties.

Vouwgordijnen

Een collectie met exclusieve en kwalitatief hoogwaardige stoffen met intense kleuren en prachtige dessins. De transparantie van de gekozen stof bepaalt de lichtinval en de mate van privacy: Transparante stoffen zorgen voor prachtig gefilterd licht. Dichte stoffen zorgen voor meer privacy in gesloten toestand. Gevoerde vouwgordijnen zijn zeer geschikt voor de slaapkamer.

Horizontale en verticale  jaloezieën

Het kleurbeeld is fris en eigentijds, met veel naturellen en sprankelende kleuren. Sommige lamellen hebben een bijzondere finish met bijvoorbeeld een suède of glanseffect. Er zijn effen lamellen en lamellen met prints. Ook zijn er lamellen met een decoratieve perforatie. In totaal is er keuze uit ruim 500 items.

Rolgordijnen

De nieuwe collectie rolgordijnen van Noord-West Interieurs is zeer breed. De collectie biedt een grote keuze in stoffen in een prachtig sfeervol kleurenpalet, smaakvolle dessins en bijzondere structuren.

Gordijnen en vitrages

Noord-West Interieurs heeft een toegankelijke collectie van topmerken met een uitgebreide keuze in stijl, materiaal, structuur en kleur. Van rijke soepelvallende jacquards, fraaie transparanten en ausbrenners, eigentijdse drukstoffen tot luxe velvets en een breed kleurenpalet aan uni’s. Met gordijnen van Noord-West Interieurs  is iedere emotie haalbaar.

145_org 145_org
146_org 146_org
147_org 147_org
148_org 148_org
150_org 150_org
152_org 152_org
153_org 153_org