Cantala-De pure schoonheid van natuurlijke materialen

Deze collectie huldigt de pure schoonheid van natuurlijke materialen als sisal, raffia en papier. De authentieke, gracieuze look van deze producten staat centraal. Haar naam dankt de collectie aan de Agave cantala, een exotische plant uit de Agave familie. Uit de slanke, lange bladeren, vaak wel twee meter lang, worden sisalvezels gewonnen. Deze sisal zien we veelvuldig terug in mode & interieur.

Craft
Voor deze uni hebben we meerdere soorten fijngeweven sisal in detail bestudeerd. Zo slaagden we erin om een muurbekleding te maken met de uiterst realistische look van natuurlijk sisal. Ze geeft gegarandeerd altijd een uiterst egale en rustige weving weer, zonder afbreuk te doen aan de geraffineerde uitstraling van natuurlijk geweven sisal.

String
De geometrie en het grote patroon maken van String een dessin met veel impact. Op de overgang van de verschillende kleuren werd een schaduweffect gecreëerd, zodat de tekening meer diepte krijgt.

Combo
Een tekening geïnspireerd op de sterk opkomende trend van meubels en decoraties met elegante, glooiende lijnen en uitgesproken ronde vormen. De cirkels contrasteren mooi met het subtiele, geometrische rasterpatroon.

Papyrus
Een artisanale muurbekleding met handgevouwen papier als eyecatcher. Het papier wordt gepatineerd met metaalinkt en in smalle stroken gesneden. Deze strookjes worden met een handgetouw ingeweven. Er is dus geen terugkerend patroon, waardoor elk stuk werkelijk uniek is.

Raphia
Een combinatie van raffia en ruwe draad, onregelmatig ingeweven om het natuurlijke karakter extra in de verf te zetten. Beide matte materialen contrasteren mooi met de metaalkleurige of gelakte ondergrond.

 

Bron: Arte

 

Inspiratie & Advies:

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224213554

df df
dsfcdssdcvzc dsfcdssdcvzc
qwa qwa
sadfcasdfsdfsdfcsdf sadfcasdfsdfsdfcsdf
safdasdfsdfsdfsdfsdf safdasdfsdfsdfsdfsdf
sdfafasdfzdfcsdf sdfafasdfzdfcsdf