Sweet dreams

Kies voor een verduisterend vouwgordijn als je kind overdag slaapt of vroeg wakker is. Gordijn Penguïn is tweezijdig te gebruiken, dubbel zo leuk! Op de voorkant staan pinguïns afgebeeld en op de achterkant sterretjes. Personaliseer je gordijnen met de unieke Happy Lock afwerking. Kies voor stoer antraciet grijs, fris wit of vrolijk oranje. Op de foto zie je de oranje variant. Ook leuk, het bijpassende Penguïn kussen!

Met onze duurzame kindercollectie kun je alle kanten op. Speel er lustig op los met kleurige stoffen en vrolijke patronen. Gordijnstof Cloud is gemaakt van gerecycled materiaal, maar heeft ook een isolerende en geluiddempende functie.

Voor een goede akoestiek, kunnen geluidsdempende gordijnen prettig zijn. Sommige stoffen zijn standaard zeer dempend (dit kun je zijn bij de specificaties) of je kunt ze zelf goed geluidsdempend maken door ze te voeren.

In de zomer is het langer licht dan dat je wilt dat je kleintje wakker is. Kies dan voor verduisterende gordijnen. Ook hierbij geldt, een heel aantal van deze gordijnen heeft deze eigenschap. Heeft een stof deze eigenschap nog niet, laat ze dan verduisterend voeren. Altijd handig!

Meer kinderkamer inspiratie

Een stoere jongenskamer of juist een stoere meisjeskamer? Of juist meer de zachtere tinten, zoals baby-roze of baby-blauw?

Kinderkamers kunnen vaak aardig wat kleur gebruiken, alleen al omdat de meubels minder vullen.

 

Bron: A House of Happiness

ASC_9233aangepast ASC_9233aangepast
ASC_9275aangepast ASC_9275aangepast
Kids slaapkamer detail 8 Kids slaapkamer detail 8
Kids slaapkamer detail 27 Kids slaapkamer detail 27
Kids speelkamer 4 Kids speelkamer 4
Kids speelkamer 10 Kids speelkamer 10
Kids speelkamer 27 Kids speelkamer 27
KIDS_SLAAPKAMER_trend KIDS_SLAAPKAMER_trend