Veelzijdig comfort

Met een PVC vloer van MFLOR

De duurzame PVC vloeren van mFLOR zijn in vele opzichten comfortabel te noemen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, beperken loopgeluiden tot een minimum en zijn geschikt voor vloerverwarming én koeling.

PVC vloeren voor een betere wereld

Al onze vloeren zijn duurzaam en volledig recyclebaar. Daarnaast wordt er bij het productieproces van onze PVC vloeren rekening gehouden met de invloed op de omgeving. Wij stellen alles in het werk om dit tot een minimum te beperken.

Geniet van de stilte

In tegenstelling tot echt hout en laminaat vloeren, zorgen de PVC vloeren van mFLOR voor een minimum aan loopgeluiden. Dat onze vloeren qua look en feel niet onder doen voor de natuurlijk houten variant maakt de keus voor PVC extra eenvoudig. Toch?

Frisse lucht in huis

Bij het produceren van onze duurzame vloeren wordt sterk rekening gehouden met de luchtkwaliteit en de product samenstelling. Wij streven ernaar de luchtkwaliteit van buiten naar binnen te halen. Dat vinden wij een hele geruststellende gedachte.

Eenvoudig te onderhouden

De volledige mFLOR collectie is uitstekend bestand tegen slijtage en zeer eenvoudig in onderhoud en schoonmaak. Hierdoor bent u verzekerd van gebruiksgemak en een optimale levensduur.

Perfect gebruik in vochtige ruimtes

De PVC vloeren van mFLOR zijn waterbestendig en daardoor zeer goed te gebruiken in vochtige ruimtes als de keuken of de badkamer.

 

 

 

Inspiratie & Advies

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

mFLOR-nuance_black_54442_zoning_72dpi mFLOR-nuance_black_54442_zoning_72dpi