Elke denkbare sfeer met ONE by Histor

nu 10% korting

Door een kijkje te nemen in verschillende interieurs, zie je wat kleur met een ruimte kan doen. Haal inspiratie uit deze beelden waar verschillende kleurcombinaties worden getoond uit het ONE by Histor kleurenpalet van eigentijdse vergrijsde kleuren, wittinten en accentkleuren.

Paars voor een rijke uitstraling

Subtiel getinte paarse kleuren, van zeer licht tot wat feller en zeer vergrijsd geven een interieur een rijke uitstraling met een beetje mystiek.

Frisheid in een klassiek interieur

Fijne koele kleuren in een matte uitvoering zorgen voor een rustige en ingetogen sfeer. De twee aquakleuren brengen frisheid en moderniteit in deze klassieke ruimte

Groen brengt rust in je huis

Groene tinten brengen de frisheid en de gezondheid van de natuur in je huis. Subtiel groen getinte zachte kleuren hebben een positieve en ontspannende invloed op de sfeer in een leefruimte. Perfect om toe te passen in je badkamer voor ultieme intspanning.

Verstilde sfeer met vergrijsd groen

Subtiel geel en groen getinte zachte kleuren hebben een ontspannende invloed op de sfeer in je interieur. Een verstilde sfeer creëer je met meer vergrijsde ONE by Histor tinten als Organic Grey en Deep Forest. 

Aardetinten voor een warm entree

Met warme aardetinten in je hal wordt het wel heel gezellig binnenkomen. Deze warme kleuren geven je interieur een vertrouwd en geborgen gevoel.

 

Nu 10% korting

HistorONE-elke-sfeer HistorONE-elke-sfeer
aardetinten-4 aardetinten-4
grijs-3 grijs-3
groen-2 groen-2
groen-3 groen-3
HistorONE-1 HistorONE-1