Unilux Horren; Geniet van een ongestoorde nachtrust

ingevoerd op 27-07-2018

Als je een hordeur voor je schuifpui zoekt, zijn er 2 mogelijkheden: de Plisséfit, of de schuifhordeur.

Er zijn verschillende typen schuifdeuren: aluminium schuifdeur, houten schuifdeur of kunststof schuifdeuren. Voor het kiezen van de juiste hordeur is het van belang te kijken naar de toepassing en de montagemogelijkheden. De Plisséfit is voor de schuifpui veruit de meest verkochte hordeur, in een enkel geval kan de schuifhordeur toegepast worden. Het voordeel van de Plisséfit is dat deze nagenoeg onzichtbaar is indien niet in gebruik. Het gaas zit dan opgeborgen in een cassette. De schuifhordeur is een frame waarin gaas zit opgespannen en die schuift over een rails. Dat frame zit dus altijd voor de schuifpui, ook als de hordeur niet in gebruik is.

 

Strak design voor elke deuropening.

Speciaal voor de openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is er een dubbele Plisséfit leverbaar. Deze dubbele Plisséfit kan grote openingen afsluiten voor insecten. Aan beide zijden van de opening wordt 1 plisséhordeur geplaatst. De beide plisséhordeuren sluiten in het midden tegen elkaar door middel van een magneetsluiting.
Deze magneetsluiting is verwerkt op de plaats waar normaal gesproken de borstel zit en valt dus helemaal niet op. Zowel de onder- als bovengeleider lopen door en vormen één geheel met het kozijn. De dubbele Plisséfit kan zowel in- als op-de-dag geplaatst worden zonder hulpprofielen.

 

Unilux horren zijn verkrijgbaar bij Noord-West Interieurs

 

Meer info:

 

partners-at-home-raamdecoratie-horren2 partners-at-home-raamdecoratie-horren2
partners at home raamdecoratie horren partners at home raamdecoratie horren
Plissefit-2-600x600 Plissefit-2-600x600
Plissefit-3-600x600 Plissefit-3-600x600
Plissefit-dubbel-1-600x600 Plissefit-dubbel-1-600x600