Odysee® Shades

De SUNWAY® Odysee® Shade is een innovatief product, dat tot de familie van de populaire Duette®Shades behoort. De Odysee® Shades hebben een zelfde isolerende werking als Duette® Shades, maar met de unieke mogelijkheid de afzonderlijke cellen in en uit te vouwen.

U kunt de Odysee cellen traploos en op iedere hoogte verstellen en daarmee het doorzicht volledig naar eigen wens creëren. Van volledig uitgevouwen (dichte) cellen voor totale privacy, energiebesparing en onzichtbare koorden tot geheel ineengevouwen (open) cellen voor maximale transparantie, doorzicht en lichtregulering.

Odysee® Shades zijn in mooie naturel kleuren leverbaar. De nonwoven stoffen zijn lichtdoorlatend en zorgen voor prachtig gefilterd licht. Aan de achterzijde zijn de stoffen altijd wit, voor een uniform beeld van buitenaf.
Er zijn 3 kleuren hardware leverbaar: wit, crème en geanodiseerd aluminium. Odysee® Shades zijn leverbaar met 3 bedieningsopties: Eindloos koord (standaard), PowerTouch en Simplicity motor.

Eindloos koord

De SUNWAY® Odysee® Shade wordt standaard geleverd met eindloos koordbediening. Met de eindloos koordbediening kunt u de Odysee® Shade zowel neerlaten en optrekken als de cellen in- en uitvouwen.

 

Meer info:

Ody-1A Ody-1A
Ody-2 Ody-2
Ody-3 Ody-3