Waterpokken?

De zomer, wie houdt er niet van? De zon geeft ons energie en maakt gelukkig. Zelfs in ons taalgebruik gaan we ervan uit dat onze stemming afhankelijk is van het weer. Als de zon schijnt, wordt iedereen automatisch vrolijker. Alleen niet dit ‘zonnetje in huis’. 

Recent heeft, Partners at Home styliste, Sanne Tijmen en Bob geholpen met het inrichten van hun nieuwe huis. Vloer, verf en gordijnen waren prioriteit nummer één. Tot vorige week …

“Bij een eerste blik op Tijmen, dacht ik dat de waterpokken heerste. Alleen was hij, met zijn dertig jaar, niet wat oud? Klopt. Tijmen had geen virus te pakken, maar was die nacht gestoken door een leger aan muggen. Ondanks het zonnige weer van vorige week, stond zijn gezicht op onweer.”

Aan de waterkant
“Ze waren het weekend ervoor verhuisd. Van een appartement in de stad, naar een mooi huis aan het water in Zijdewind. Aan het water inderdaad. En daar heb je nu eenmaal grotere kans op dat je op een zomerse avond veel last hebt van muggen en andere insecten. Eén van de nadelen van landelijk wonen. Als je het mij vraagt overigens het enige ;)”

Project horren
“Een nieuwe prioriteit werd die nacht gesteld. De aanschaf van horren. Die zoemende muggen rond hun hoofd bevorderde de slaap niet. En de deuren en ramen dicht houden met mooi weer is geen optie. Tijmen en Rob zijn immers niet voor niets verhuisd naar het landelijke. Hoe fijn is het om de tuindeuren open te gooien en je tuin als verlengstuk van je huis te gebruiken? En op een mooie zomeravond een fris briesje door de slaapkamer te voelen waaien?”

“Maar met dat briesje komen helaas ook beestjes naar binnen. Een hor voor het raam of de deur biedt de oplossing. Beestjes naar buiten en frisse lucht naar binnen.”

“Gelukkig kon ik de heren laten kiezen uit het uitgebreide assortiment horren dat we bij Partners at Home bieden. En gelukkig kon ik uit ons systeem alle benodigde afmetingen halen zodat we snel de juiste raamhorren en deurhorren konden bestellen. En zelfs nog een schuifdeur hor. Nog een paar dagen en de kleine ongewenste bezoekers komen er in Zijdewind niet meer in!”


PS 1. Wist u dat?
Een hor houdt niet alleen insecten tegen, ook tegen hooikoorts versterkende factoren zoals paardenbloesems biedt een goede hor uitkomst.

Een hor is gemaakt van het materiaal ‘velux’, een kunststofsoort, en leverbaar is in een keur aan verschillende varianten als hordeuren, raamhorren, rolhorren en hordeuren. 

Een hor is anno nu niet alleen meer een praktisch gebruiksvoorwerp is, maar kan naar eigen inzicht gestyled worden. Naast de maatvoering kunt u ook kiezen uit verschillende typen gaasdoek en kiest u zelf de kleurstelling van uw hor. Raamhorren zijn tegenwoordig in verschillende figuurvormen leverbaar. Van een hart, tot een bloemetjespatroon in de mazen. Een mooie combinatie van functie en stijl.

 

PS 2 . Ook benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van horren? Kom dan eens langs bij Partners at Home. Sanne en haar collega stylisten zijn specialisten op het gebied van woninginrichting, zij staan voor u klaar en adviseren u graag over onze uitgebreide collectie en alle mogelijkheden!

partnersathome-horren-4 partnersathome-horren-4
partnersathome-horren-3 partnersathome-horren-3
partnersathome-horren-2 partnersathome-horren-2
partnersathome-horren-6 partnersathome-horren-6