Verkrijgbaar bij Partners at Home; Nature@Home wandbekleding

BEHOUD VAN DE NATUUR

COCOMOSAIC

De wandbekleding van Cocomosaic is 100% natuurlijk, handgemaakt, innovatief, eco vriendelijk en gemakkelijk te verwerken. De wandtegels worden gemaakt uit resten van hout en kokosnoot met behoud van de natuurlijke eigenheid van het materiaal. Het resultaat is een stijlvolle, luxe wandtegel met een unieke look & feel.

VAN KOKOSNOOT TOT WANDPANEL

In Indonesië zijn er schelpen van kokosnoten in overvloed. Kokosnoten zijn immers de grondstof voor de productie van kokosmelk en de verwerking van het vruchtvlees. De schillen en schalen blijven over en de schalen werden tot voor kort alleen verwerkt tot houtskool. Cocomosaic tegels en haar aanverwante decoratieve producten zijn een perfecte milieuvriendelijke oplossing omdat ze voor 100% gemaakt worden uit deze schalen van kokosnoten en andere rest- en afvalmaterialen uit houtzagerijen.

BEHOUD VAN DE NATUUR

De Cocomosaic panels zijn ontworpen en geproduceerd met als doel de natuurlijke schoonheid van de natuur te behouden en de exotische sfeer overal heen te brengen waar het wenselijk is. Alle producten worden vervaardigd met “Saving Planet Earth” als achterliggende gedachte.

Ook neemt Cocomosaic deel aan programma’s voor het planten van bomen om samen de verantwoordelijkheid te dragen voor het behoud van de natuur.

 

Kom naar de showroom voor vrijblijvend advies!

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5